Web Development

Web development is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Hieronder wordt onder andere verstaan: Ontwerpen, bouwen, verbouwen en onderhoud van websites.

U bepaald

U bepaalt hoe u het hebben wilt. Heeft u uw idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij denken graag met u mee. We hebben we ruime ervaring met de bouw van websites, webshops, online CRM koppelingen en plug-ins. Inbouwen en inrichten van diverse vervoerders en bijbehorende opties. Koppelingen van en naar warehouses en fulfilment partners.

Maatwerk oplossingen

Ook het aanbouwen van extra functionaliteit, zoals speciale pagina’s voor uw klanten of personeelsleden met eigen inlog behoort tot de mogelijkheden. Bestaande applicaties kunnen altijd verder geoptimaliseerd worden, wij controleren of de laatste technieken gebruikt worden en of het project geoptimaliseerd is voor de verschillende zoekmachines. Wij denken graag mee hoe de wensen vanuit uw business omgezet kunnen worden naar de beste web oplossing, door jarenlange ervaring en gebruik van moderne web technieken kunnen wij snel en kwalitatief oplossingen opleveren.

Design

Onze focus is bijna volledig op het leveren van softwarematige oplossingen, maar uiteraard werken wij samen met ervaren design partners die bij het proces betrokken kunnen worden.

Interesse?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.