Software

Ontwerp en bouw van administratieve en logistieke software oplossingen, zoals project- en voorraad administratie systemen. Fulfilment software. Koppelingen (interfacing) tussen dergelijke systemen en online toepassingen. Zowel lokaal als in de cloud.

In de praktijk

Bij beginnende of groeiende ondernemingen wordt vaak gebruikt gemaakt van diverse losstaande systemen, bijvoorbeeld in Excel of Access, via losse bestanden. Wellicht handig in het begin, maar bij groei of personele veranderingen kan dat problemen veroorzaken.

Probleem?

Hoe meer het aantal klanten en orders groeit, hoe arbeidsintensiever het plannen en uitvoeren van de productie en distributie wordt. Als gevolg daarvan ontstaan er fouten of kost een en ander steeds meer tijd. Wat weer niet ten goede komt aan het bedrijfsresultaat.

Oplossing!

Om dit soort problemen te verhelpen of te voorkomen ontwikkelen wij maatwerk oplossingen. Dit kan software zijn waarmee iedereen binnen het bedrijf werkt, in plaats van de eerder genoemde Excel of Access bestanden. Ook is het mogelijk om diverse, al in gebruik zijnde systemen, naadloos aan elkaar te koppelen, zodat er effectiever door het hele bedrijf heen gewerkt kan worden. Of maken we het mogelijk dat er online gewerkt kan worden, zowel door uw werknemers als uw klanten. Door bijvoorbeeld (meer) informatie online beschikbaar te stellen voor uw klanten, bespaard uw bedrijf al een hoop tijd uit, doordat u minder telefoontjes en e-mails van klanten zult hoeven te beantwoorden.

Interesse?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.