Over ons

Van Vliet Development is opgericht op 1 juni 2017 en heeft als doel om op een zakelijke en efficiënte manier uw logistieke en administratieve problemen op te lossen, door middel van software oplossingen. Dit kan via interne bedrijfssoftware, maar ook via online- en cloudoplossingen.

Onze werkwijze

Wij maken graag eerst persoonlijk kennis met U, en bespreken daarbij uw wensen en de mogelijkheden. Wij sturen u daarna een bespreekverslag en, indien gewenst, kunnen we u een vrijblijvende offerte doen toekomen, of adviseren wij u welke vervolgstappen u het beste kunt nemen.

Kernwoorden

Onze kernwoorden zijn; Betrouwbaar, competent, servicegericht en betrokken. Een goede relatie met onze klanten is erg belangrijk, en wij werken dan ook graag proactief mee aan IT-vraagstukken binnen uw bedrijf, via korte lijnen en met realistische oplossingen.

Persoonlijk

Van Vliet Development is in 2017 opgericht door Marco van Vliet die hiervoor ruim 20 jaar gewerkt heeft in de IT branche bij diverse bedrijven. In die 20 jaar is de nodige ervaring opgedaan in diverse disciplines zoals; Systeem- en netwerkbeheer, projectbegeleiding, ontwikkelen in COBOL tot .NET en het ontwerpen en bouwen van (statische) websites, dynamische klantportalen, en het bouwen van (web)interfaces. Het doel van Van Vliet Development; Op een zakelijke en efficiënte manier uw IT uitdagingen oplossen.

Interesse?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.