Consultancy

Consultancy richt zich op het adviseren van bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Dit omvat zowel advies- als implementatiediensten.

Ervaring

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in administratief-logistieke software en oplossingen, warehousesystemen en E-logistics, en zijn u graag van dienst. Bent u die IT storingen, het verlies van werktijd en de onverwachtse kosten ook zo beu? Het goede nieuws is dat het ook anders kan. Onder andere door proactief beheer: van brandjes blussen naar problemen voorkomen. Goed IT beheer gaat namelijk om veel meer dan problemen oplossen. Juist het voorkomen hiervan moet prioriteit krijgen. Goede efficiƫnte automatisering kan u namelijk veel geld besparen. U kunt in minder tijd en met minder mensen, meer gedaan krijgen.

Advies

U wilt een nieuwe website, of een andere webshop? Wordt het een standaardsysteem (en zo ja, welk systeem) of wordt het maatwerk? Wij kunnen u hierin adviseren.

Bouw

Wij kunnen complete websites voor u bouwen, maar ook uw bestaande website renoveren of uitbreiden met speciaal voor u ontwikkelde software of door het installeren van zogenaamde plug-ins, of contributies. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Interesse?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.